Toimiva ja kestävä poimuri Tyrnimarjojen poimintaan.

Korkealaatuinen testattu kotimainen tuote joka nopeuttaa marjojen keräämistä. “Aloitimme poimurin kehittelyn vuonna 2011 ja se on varmasti paras väline tyrnimarjojen käsinpoimintaan.”  Poimurilla saat poimittua marjat kokonaisina ja puhtaina, lisäksi se  on hellävarainen pensaille, oksat eivät repeä tai katkea kuten sormin poimittaessa. Poimurilla voit kerätä jopa 1-2 litraa tunnissa ja poimiessa voit käyttää suojakäsineitä.

Katso poimintavideo

Valitsemalla kehittämämme poimurin saat kerättyä tyrninmarjat paljon helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Poimuria on kehitetty nykyiseen muotoonsa useita vuosia ja testattu todellisessa käytössä. Poimurilla voit kerätä marjat kokonaisina leveän pinsetin kärkeä ja ulkoreunoja käyttäen. Pinsettiä painetaan kevyesti ja tehdään samalla pieni liike jolloin marja irtoaa ja putoaa säiliöön. Parhaimmillaan 0.5 litran säiliö täyttyy noin 20 minuutissa kun olet  hieman harjoitellut ja oppinut poimurin oikean käyttötavan. Kun käytät poimiessasi käsineitä  voit välttää pensaan terävät piikit.
Pensaan sisäoksista kerättäessä voit vaihtaa säiliön tilalle muovitulpan ja poimurin säiliön voit kiinnittää kevyesti kiertämällä (tiivistettä vähän kostuttamalla). Poimittaessa poimuria pidetään hieman alaviistoon kallistettuna niin että marjat ohjautuvat säiliöön. Kun aloitat käytön, malta harjoitella oikea käyttötekniikka ensin, nopeus lisääntyy kun totut poimurin käyttöön. Tulet huomaamaan että poimurilla kerääminen on  hauska tapa viettää aurinkoista syyspäivää.

Löydät tyrnipoimurimme Hankkija.fi sivustolta!

 

Hyvillä välineillä poiminta onnistuu nopeasti !

www.nc-product.fi
Lisätietoja: Puh. 0400- 736 233 s-posti: fourmi@nc-product.fi