FOURMI Flyttsystem – ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor.

När du bekantar dig med FOURMI -systemet märker du att du många gånger skulle ha behövt precis detta hjälpmedel i din egen butik; varje vecka, varje månad, egentligen hela tiden.

Begär en FOURMI-tools prislista>

Ladda ner bruksanvisning PDF för lås>Toggle Clamp User Guide

Clamping forge 8 kN/unit

Effektivitet och tidsbesparing som saknar motstycke

Det behövs inte längre tio personer för att flytta en hyllrad. Det enda som behövs är två till tre personer och FOURMI-flyttskivorna, själva arbetet är otroligt enkelt. Grundidén med flyttskivorna är att hela hyllan, utan att tömmas på varor, steg för steg lyfts upp på flyttskivorna. När hyllgondolen sedan ska flyttas, räcker det om en person skjuter på och en eller två personer styr gondolen i den önskade riktningen.

Promotion – Produkterna snabbt pa plats

Med hjälp av FOURMI kan du när som helst ändra butikens utseende och möblera om. I samband med julen, påsken och andra högtider är det enkelt att plocka fram och placera de aktuella varorna så att de är lättåtkomliga för kunderna. Du kan också effektivera försäljningskampanjerna, eftersom varorna alltid är på rätt plats på rätt tid.

FOURMI är ett verktyg som hela tiden kommer till användning i alla slags butiker och varuhus

FOURMI har planerats för att underlätta butikspersonalens dagliga arbete och för att göra arbetet enklare och trevligare. FOURMI-flyttskivan har tre kullager. Tack vare kullagren kan både långa och korta hyllgrupper enkelt förflyttas i alla riktningar eller till och med snurras runt 360 grader på stället. Det har aldrig tidigare varit så här enkelt att flytta hyllor.

Snabbare ändringar och reparationer

Om du till exempel blir tvungen att reparera golvet i butiken eller montera ett nytt golv, går det lätt med hjälp av FOURMI., Det går snabbt att flytta hyllorna åt sidan så att arbetena kan utföras.

För varje yttre fot på gondolhyllan behövs en FOURMI-flyttskiva, alltså 2 st/modulkropp. I exemplet nedan finns en hylla i fem delar som består av sex modulkroppar. För att flytta den behövs sammanlagt 12 st FOURMI flyttskivor.

FOURMI flyttskivor finns i följande versioner: Låda med 6, 12 eller 18 skivor.
FOURMI-satser finns också med rostfria AISI 420C lager, om du måste använda skivor på
våta ytor är de ett hållbart alternativ.

Begär en FOURMI– 2022 prislista

Kontakta oss!

Detta arbetsskede upprepas för alla stödfötter på hyllans yttre sidor, varje fot lyfts alltså upp med lyftverktyget och en FOURMI-flyttskiva placeras omsorgsfullt under foten.

Om hyllan innehåller drycker och saftflaskor eller dylikt är det bra att se till att förpackningarna inte kan ramla eller trilla under flytten.
Hela hyllan kan med hjälp av FOURMI-flyttskivorna flyttas till exempel så att en person skjuter på och två personer styr hyllan. När hyllan står på rätt plats, tas varje FOURMI-flyttskiva bort med hjälp av lyftverktyget.

Olika låssystem för lyftverktyget och flyttskivorna

Med hjälp av det stadiga FOURMI-flyttverktyget kan flyttskivorna enkelt och tryggt placeras under hyllans stödfötter. Flyttskivan placeras under foten med hjälp av det flyttverktyg som ingår i leveransen. I FOURMI-leveransen ingår också låsdelar, med vilka hyllornas bakgrundskivor fixeras. Låsdelarna stöder hyllkonstruktionen under flytten. Om golvet är ojämnt kan hyllornas bakgrundsskivor fixeras med de låsskivor som ingår i serien.

Underhåll, rengöring och förvaring

FOURMI-flyttskivorna har litet behov av underhåll, det räcker med normal rengöring efter användning. En flaska olja kommer med i förvarings-/transportväskan och med jämna mellanrum kan några droppar olja droppas på kullagren. En noggrann rengöring och användning säkrar att FOURMI-flyttsystemet alltid är färdigt att använda från år till år. Flyttskivorna levereras i en kompakt och stabil transportväska. Därtill har den stora FOURMI-väskan som innehåller tolv flyttskivor hjul och teleskopskaft, vilket gör det enkelt att flytta väskan dit den behövs.

FOURMI-produkterna har testats i belastnings- och slitagetester. Noggrann planering och en korrekt dimensionerad konstruktion garanterar att de är hållbara och säkra att använda.

APAVE-Testerna (Fransk standard)
SGS-Testerna (Internationell standard)

Kullagren tål ett tryck på tre ton/skiva och stödflänsen tål ett tryck på nio ton. FOURMI garanterar att varje flyttskiva orkar bära 750 kg. Med fyra (4) skivor kan man tryggt flytta en hylla som väger tre ton.

I praktiken är FOURMI® nästan underhållsfritt. Normal rengöring efter användning är tillräckligt. Samtidigt kan man droppa några droppar olja på kullagren ur flaskan som finns i väskan. Noggrann, professionell användning och rengöring garanterar att FOURMI är pålitligt och håller länge.

Tillverkarens sidor

Vill du fråga oss?
Längst ner är <Online Chat> -knappen, du kan fråga oss mera information
När chatten är <Offline> du kan skicka ett meddelande.